<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2074428562795299&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Säker och snabb betalning

Vi bjuder på årsavgiften

07.11.2017 2 min lästid

Att samarbete med ett professionellt inkassobolag kan förbättra ditt företags ekonomi. Du kan välja att få hjälp med hela inkassoprocessen eller endast med något steg. 

Hos Lowell betalar du varken årsavgift eller ärendekostnader för påminnelse- eller inkassohantering. Våra tjänster omfattar hela betalningsprocessen - från fakturahantering, betalningspåminnelser och inkasso till rättsliga åtgärder och efterbevakning av avskrivna fordringar. Läs mer om våra tjänster för företagare.    

I vår kunskapsbank kan du ladda ner kostnadsfritt material såsom guider, e-böcker mm för dig som arbetar i ett driver ett företag.

Läs mer om läget i svenskarnas ekonomi i Lindorffanalysen. Ladda hem här!  

 

Vill du veta hur Lowell kan hjälpa dig? Kontakta oss.

Johan Trybom

Johan Trybom

Johan Trybom är försäljningschef på Lowell med fokus på små och medelstora företag. Han har en bakgrund inom bank och gedigen kunskap inom kreditmarknaden och försäljning. I sin roll är han van vid att prata med personer på olika funktioner med ekonomisk inblick

Säker och snabb betalning Att driva företag

Relaterade inlägg