<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2074428562795299&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Nyheter och analyser

Lindorff blir Lowell

03.10.2018 3 min lästid

Den 1 oktober, bytte vi namn från Lindorff till LowellVi är nu Europas näst största aktör inom kredithantering, vilket skapar nya möjligheter för dig och ditt företag. Du får tillgång till internationell räckvidd och lokal förankring, samtidigt som vi bättre kan hjälpa ditt företag att skapa hållbara och lönsamma kundrelationer. Läs mer om våra tjänster för företag.

I samband med namnbytet passade vi även på att lansera vårt materialbibliotek. Du som följer vår blogg kanske redan är bekant med det material i form av e-böcker, analyser och guider som vi publicerat hittills i år. Nu finns det samlat i vårt materialbiblioteket.

Passa också på att följa vårt nyhetsbrev för dig som driver eller arbetar i ett mindre eller medelstort företag.  

 

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri rådgivning

 

Tove Gerdin

Tove Gerdin

Tove Gerdin är kommunikationsansvarig på Lowell Sverige. Tove ansvarar för arbetet med Lowells undersökning Betalningsindikatorn som identifierar och belyser trender och data kopplade till hushållens ekonomiska trygghet, betalningsförmåga och konsumtionsmönster.

Nyheter och analyser

Relaterade inlägg