<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2074428562795299&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Säker och snabb betalning

Är du förberedd inför Black Friday?

09.11.2018 3 min lästid

Nu är det bara två veckor kvar till Black Friday,  en av årets mest intensiva dagar för dig som e-handlare. Numera innebär Black Friday så mycket mer än försäljning under fredagen. Förberedelserna börjar långt tidigare och sträcker sig ända fram till julhandeln. Har du tänkt igenom hur du ska hantera stora volymer av beställningar? Hur kan du säkerställa att varorna levereras i tid och hur ska du hantera eventuella returer? Och kanske viktigast av allt, vilken upplevelse vill du att dina kunder ska få?

Hur förbereder du dig så att Black Friday blir en så bra upplevelse som möjligt, både för dig och dina kunder? Ladda ner vår guide med tips.

Läs också vårt inlägg om var begreppet Black Friday kommer ifrån och hur du som konsument kan förbereda dig, så att du handlar det du planerat och för det belopp du bestämt i förhand.

  Ladda ner vår guide om hur du förbereder din e-handel!

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig? Boka en kostnadsfri rådgivning! 

 

Johan Trybom

Johan Trybom

Johan Trybom är försäljningschef på Lowell med fokus på små och medelstora företag. Han har en bakgrund inom bank och gedigen kunskap inom kreditmarknaden och försäljning. I sin roll är han van vid att prata med personer på olika funktioner med ekonomisk inblick

Säker och snabb betalning Distansförsäljning

Relaterade inlägg